Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

 Меѓународниот хорски фестивал „ТЕХО“ се приклучува кон одбележувањето на милениумскиот јубилеј „1000 години охридска архиепископија

 

 

 

Директорот на Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи и проф. д-р Ивица Зориќ потпишаа меморандум за соработка, со што Меѓународниот хорски фестивал ТЕХО се вклучува во одбележувањето на овој голем јубилеј. Овој значаен фестивал ќе се одржи на 16 и 17 јуни во Тетово