Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Осуда на директорот на комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи г-дин Даријан Сотировски за настанот во училиштето во Радовиш.


Сметам дека на верските обреди не им е место во училиштата. Секуларноста мора да ја разбереме на вистински начин.

Целата изјава во линкот:

https://www.youtube.com/watch?v=Lxn8EfPMzSo