Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

директорот на ковзрг г-дин даријан одржа средба со генералниот директор на А.Д. Македонска пошта Фаадис Реџепи.

На средбата се разговараше за идната соработка помеѓу двете институции. Конкретно стана збор за новата поштенска марка која наскоро ќе биде промовирана. На средбата присуствуваше и Заменик директорот на КОВЗРГ г-дин Зеко Абази.