Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

заедничка средба со поглаварите на верските заедници Во резиденцијата на Архиепископот г.г. Стефан

Во резиденцијата на Архиепископот г.г. Стефан, заедно со поглаварите на Исламската верска заедница, Католичката црква, Еврејската заедница, Методистичко-евангелистичката црква, како и со деканот на Богословскиот факултет. Продолжуваме да градиме доверба и пријателство...