Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Drejtori Sotirovski vizitoi Komunen e Haracines “Ka ardhur koha te sherojme plaget e 2001”


Me date 23.04.2018 drejtori i Komisionit per maredhenie me bashkesite fetare dhe grupet religjioze vizitoi Komunen e Haracines ku u takua me kryetaren Milikie Halimi. Ne kete takim u diskutua per paraqitjen dhe bashkepunimin e perbashket ne dergimin e nje porosie te qarte, e mbeshtetur ne vepra, se ne Republiken e Maqedonise duhet te filloje nje kapitull i ri ne maredheniet nderetnike por edhe nderfetare.


Drejtori Sotirovski pershendeti qasjen, konceptin dhe qendrimet e kryetares Halimi, dhe shprehu perkrahje per hapat e ardhshem vendimtar.

Pas takimit te punes, drejtori i KMBFGR vizitoi Kishen e shkaterruar dhe te perdhosur te fshatit, Shen Talalej dhe varrezat e fshatit ne qender te Haracines, te ciles ne periudhen ne vijimduhet t’i kthehet shkelqimi i plote.

Gjithashtu u vizitua edhe Xhamia Qendrore e fshatit, dhe gjate vizites drejtori bisedoi edhe me imamin z. Idriz Bajrami.