Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

18.мај.2018г. Потпишан меморандум за соработка со планинарските клубови „Закамен“ од Струга, „Калин Камен“ од Крива Паланка и „Јелак“ од Тетово.

 

 

Директорот на Комисијата г-дин Дарија Сотировски денес потпиша Меморандум за соработка со Планинарските клубови "ЗАКАМЕН" од Струга, "КАЛИН КАМЕН", од Крива Паланка и "ЈЕЛАК",од Тетово, со што во јуни оваа година планинарите од три различни региони ќе маркираат патеки, додека во септември ќе се одржат три планинарски похода, на кои се очекува да се приклучат и други планинарски клубови, сето тоа во чест на големиот јубилеј „1000 години Охридска архиепископија“