Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови
Press Cliping

меѓународен религиски форум Валентина Божиновска (Фото: Телеграф.мк/Влатко Перковски)03.02.2015г.директорот на ковз проф.д-р валентина божиновска за телеграф.мк.

После ослободувањето на на Јован Вранишковски би можело да има приближување и одмрзнување на преговорите. Нашиот услов е афтокефалност, ги имаме сите услови да имаме афтокефална црква.

 

линк од изјавата

http://www.telegraf.mk/aktuelno/239851-po-pustanjeto-na-jovan-mpc-ceka-signal-od-spc