Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници м-р Даријан Сотировски присуствуваше на ифтар вечерата организирана од Претседателот ИвановНа ден 05. 06. 2018 Директорот на Комисијата за односи со верските заедници м-р Даријан Сотировски присуствуваше на ифтар вечерата организирана од Претседателот Иванов.Со претставниците на дипломатскиот кор се разговараше за значењето на рамазанските пости за муслиманите, како и за традициите на заедничко одбележување на големите празници помеѓу граѓаните припадници на различна вероисповед.