Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски присуствуваше на научна конференција „From Gaza to Skopje“ во Македонската академија на науките и уметностите.

Настанот го отвори почитуваната академик Катица Ќулавкова. Оваа научна конференција ги јакне пријателските односи на Македонија со Израел, на научно ниво. Пред присутните се обрати и ректорот на Ben-Gurion универзитетот од Израл.