Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

28.08.2018г. Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, г. Даријан Сотировски присуствуваше на чествувањата по повод православниот празник Успение на Пресвета Богородица во Лешочкиот манастир.

 

 

 

Низ годините традицијата прераснува во столб на верата. Мораме да го сочуваме култот на овој ден.
Нека е на помош, за многу години!