Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

03.05.2016г Директорката на КОВЗ, проф.д-р Валентина Божиновска, присуствуваше на централната прослава за големиот христијански празник воскресение христово- Велигден која се одржа во во Архиепископскиот соборен храм, „Св.Климент Охридски“, во Скопје каде веста за воскресението ја објави Поглаварот на МПЦ, Архиепископот Стефан.

 

 

 

Заедно со претседателот Ѓорѓе Иванов и негвата сопруга, Коце Трајановски, градоначалникот на Скопје, директорката на КОВЗ ВалентинаБожиновска присуствуваше и на Велигденската утринска литургија во Соборниот храм.