Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови
Press Cliping

07.11.2012 год.интервју на директорот на Комисијата проф.д-р Валентина Божиновска за 24вести.мк за меѓурелигискиот дијалог во земјава и други прашања поврзани со црквите, верските заедници и религиозни групи во Република македонија

 

 

на следниве линкови можете да го погледнете целото интервју


http://24vesti.com.mk/integral-1-del-07-11-2012

http://24vesti.com.mk/integral-2-del-07-11-2012

http://24vesti.com.mk/integral-3-del-07-11-2012