Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот на Комисијата за верски односи и религиозни групи г. Даријан Сотировски присуствуваше на промоцијата на новите проекти на Агенцијата за иселеништвоНа покана на колегата Шалваринов, директор на Агенцијата за иселеништво присуствуваше на промоција на прирачник и сликовница за иселениците, како и на новиот веб-сајт.

 

Со владиците Пимен и Јосиф и претседателот на Исламската заедница во Италија Решат Ибиши разговаравме за предизвиците на нашата дијаспора во Европа.