Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Me rastin e fillimit te muajit te Ramazanit. Drejtori Darijan Sotirovski dergoi telegram urimi deri tek kryetari i Bashkesise Fetare Islame Reis ul- ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, si dhe deri tek te gjithe pjestaret e perkatesise fetare islame ne Republiken e Maqedonise
 

 

 

TELEGRAM URIMI

 I nderuari Reis ul-ulema h. Sulejman ef. Rexhepi,

 
Me lejoni qe Juve personalisht, anetareve te Rijasetit, Myftive dhe imameve si dhe te gjithe qytetareve te perkatesise fetare islame ne Republiken e Maqedonise, t’ua uroj fillimin e muajit madheshtore islam - Ramazanin- muajin e agjerimit, lutjeve, solidaritetit dhe bemiresise.

 Ramazani tek muslimaet eshte i njohur si muaji ne te cilin kultivohen vlerat me te larta njerezore, miresia, humaniteti dhe meshira, e posacerisht ndaj atyre qe kane me se tepermi nevoje. Ditet e Ramazanit jane shtytje per njerezit, qe nepermjet agjerimit, lutjeve dhe veprave te mira te e fisnikrojne jeten e tyre dhe te te tjereve, duke i permbushur nevojat ushqimore te te varferve, duke iu ofruar kurim te semureve, ngushellim dhe paqe ndaj atyre qe i’u eshte bere padrejtesi.

 Falja dhe bemiresia gjate muajit te shpalljes se Kur’anit famelarte le te jene udherrefyes ne jeten Tuaj, ne raportet me miqte Tuaj, fqinjet, te afermit, dhe te gjithe njerezit. Duke qene te bindur se muaji i Ramazanit do t’i perforcoje keto vlera ne jeten Tuaj, nga thellesia e zemres Ju deshiroj agjerimin e muajit te Ramazanit ta kaloni ne paqe, shendet dhe respekt te ndersjellte.

 
Urime Ramazani!

 
Drejtor

Mr. Darijan Sotirovski