Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Денес во Владата на Република Македонија се одржа средба на претседателот на Владата на Р. Македонија Зоран Заев разговаравме со раководството на Исламската верска заедница во Македонија предводено од Реисот Сулејман Реџепи за модалитетите за решавање на отворените прашања и проблемите со кои се соочува оваа значајна верска заедница.