Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

                                                           22.09.2017г.По повод Хиџра големиот ден во во Исламот, и ден кога започнува новата година за муслиманите насекаде низ светот, под покровителство на поглаварот на ИВЗ реис ул улема Хаџи сулејман ефенди реџепи вечерва во македонската опера и балет се одржа традиционална манифестација.

 

 

На маниферстацијата присуствуваа бројни гости, меѓу другите присуствуваше и делегација од Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи.