Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

11.04.2018 ОДРЖАНА СРЕДБА ВО РЕЗИДЕНЦИЈАТА НА АРИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ Г.Г.СТЕФАН.

 

 

 

На средбата покрај Архиепископот Г.Г.Стефан, присуствуваа и поглаварите на Исламската верска заедница Реис.Ул.Улема Хаџи Сулејман Еф.Реџепи, на Католичкаата црква Бискуп Киро Стојанов, на Еврејската верска заедница г-ѓа Берта Романо-Николиќ и на Евангелско-методистичката црква г-дин Емил Заев, Деканот на Богословскиот факултет г-дин Ѓоко Ѓорѓески, и директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски.