Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Во чест на големиот и значаен милениумски јубилеј „1000 години Охридска архиепископија“ на 16 и 17 јуни 2018 години ќе се одржи 27 издание на Меѓународниот хорски фестивал „Тетовски хорски одѕиви“ (ТЕ-ХО) на Православна духовна музика.


 

 

Фестивалот ќе започне на 16. 06. 2018 година (сабота) во Соборниот храм „Свети Кирил и Методиј“ во Тетово, со почеток во 19:30 часот, а ќе продолжи и утредента на 17. 06. 2018 година (недела)  година во ДКЦ „Кирил Пејчиновиќ“ во Лешочкиот манастир, со почеток во 12:00 часот.

https://www.youtube.com/watch?v=tz_4Q6Svr6g