Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови
Press Cliping

19.02.2015директорот на ковз проф.д-р Валентина божиновска во посета на тетовското муфтивство одржа средба со новоименуваниот муфтија проф.д-р Ќани Несими

 

 

Директорот на КОВЗ проф.д-р Валентина Божиновска и Зам директорот г-дин Зеко Абази денес го посетија тетовското муфтивство при што одржаа средба со новоименуваниот муфтија на Тетовското Муфтивство  проф-д-р Ќани Несими.

На средбата присуствуваше и досегашниот муфтија Алификри Есати при што Директорката Божиновска ја искористи можноста да му се заблагодари за досегашната соработка и за неговиот голем придонес во верскиот соживот во Република Македонија.

 На новоименуваниот  муфтија проф д-р Ќани Несими му посака успешна работа и продолжување на досегашната успешна соработка со Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи.