Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови
АКТИВНОСТИ

Положување на свежо цвеќе на 75 годишнината од депортација на македонските Евреи

 

 

 

 На 12.03.2018 година, Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, Г-дин Даријан Сотировски, пред споменикот на 7.144 депортирани македонски Евреи, Imperial Tobako TKS (бивш Монопол) положи свежо цвеќе.