Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски присуствуваше на „бајрамска баклава“ кај поглаварот на ИВЗ

 

На 15. 06. 2018 година, директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски на покана на Реис ул Улема хаџи Сулејман еф. Реџепи присуствуваше на свечениот прием по повод празникот Рамазан Бајрам, кој се одржа во организација на Исламската верска заедница.