Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

На 05.07.2018 година директорот на Комисијата за односи со верски заедници г-дин Даријан Сотировски беше во посета на Осоговскиот манастир при Кумановско-осоговската епархија на МПЦ-ОА.

При посетата директорот Сотировски оствари средба со Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Кумановско-осоговски Јосиф.

 

 

 

Осоговскиот манастир изминативе пет години благодарение на беспрекорната посветеност на Владиката Јосиф и неговите соработници доживува свое преображение, го враќа својот полн сјај како еден од најзначајните вековни духовни центри на Балканот.