Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

11.01.2017Г. Архиепископот Охридски и македонски г.г Стефан ја отслужи централна Божикна литургија во Соборниот храм, Свети Климент Охридски во Скопје, каде присуствуваа голем број верници

 

На литургијата присуствуваа и претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, претседателот на Владата Емил Димитриев, како и Директорката на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, Валентина Божиновска