Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

21.09.2016г.БОЖЕСТВЕНА ЛИТУРГИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ВО МАНАСТИРОT "РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА" ВО КАЛИШТА СТРУГА

 

 

 

Директорот на ковз проф.д-р Валентина Божиновска присуствуваше на чествувањето на христијанскиот празник Рождество на Пресвета Богородица.

 

 Божествена литургија со која чиноначалствуваше поглаварот на МПЦ-ОА Г.Г.СТЕФАН. се одржа во манастирот Рождество на Пресвета Богородица во Калишта, Струга