Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Средба со Бискупот д-р Киро СтојановНа ден 10.10.2018 година, Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г. Даријан Сотировски заедно со Вицепремиерот и Министер за Внатрешни работи во Владата на Р. Македонија г. Оливер Спасовски оствари средба со Н. Е. Бискупот на Римокатоличката црква д-р Киро Стојанов.
Остануваме фокусирани на продлабочување на соработката со Светата столица и унапредување на условите за работа на Католичката црква во Македонија.