Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

директорот на комисијата за односи со верски заедници г-дин даријан сотировски, градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски и шефот на оркестарот на Македонската филхармонија Горан Муратовски ја промовираа програмата за одбележување на милениумскиот јубилеј 1000 години охридска архиепископија

 

 

 

 

Програмата е составена од низа на настани од академски, уметнички, забавен и спортски карактер кои ќе се случуваат во периодот од мај до декември оваа година, прилагодени за различни интересовни и возрасни групи.