Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски гостуваше на Отворената програма на Канал 5 Тв


Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски, заедно со презвитер Бобан Митевски, претседател на Асоцијацијата на професори по етика во религиите, учествуваше во Отворената програма на Канал 5 Тв.

 Во Отвореното студии тема на разговор беше научната средба која се случи на 02.06.2018 во Охрид, како и перспективите за предметот „Етика во религиите“ кој го изучуваат учениците како изборен предмет во основно образование.