Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови
30.07.2018г. Голем народен собир во с. Зубовце, Гостиварско

 
Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи Даријан Сотировски, на покана на месното население присуствуваше на одбележувањето на православниот празник Св. Марина, во народот попознат како Огнена Марија, во гостиварското село Зубовце.
 
 
 
 
При посетата директорот истакна дека се видливи плодовите од макотрпната работа на членовите на црковниот одбор и на сите добронамерници кои истото го помагале со години, притоа пренесувајќи им искрена желба да продолжат со елан да создаваат дело достојно за пример и пофалба.