Сите Активности

ЗАПОЧНА СО РАБОТА 26-ТОТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА IAO

Интерпарламентарно Собрание на Православието, во Тбилиси, Грузија, годинава за прв пат со македонск

Прочитај повеќе

СВЕТСКО ИНТЕРПАРЛАМЕНТАРНО СОБРАНИЕ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

ОДБРАНА НА ДОКТОРСКАТА ДИСЕРТАЦИЈА НА МИТРОПОЛИТОТ Г. ЈОСИФ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски присуствуваше на одбраната на докторската дисертација на

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламската

Прочитај повеќе

ЈАВНА ДЕБАТА ВО КОЧАНИ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски зеде учество во јавната дискусија во Кочани за Стратегиј

Прочитај повеќе

МАНИФЕСТАЦИЈА ВО ЧЕСТ НА СВЕТИ КИРИЛ

Традиционално и оваа година во рамки на Манифестацијата во чест на свети Кирил - по 51 пат државна

Прочитај повеќе