NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E SHFAQJES SË PERËNDISË - EPIFANISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShH t

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT HEBRE ME RASTIN E FESTËS HANUKA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të K

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR KISHËN ORTODOKSE MAQEDONASE - KRYEPESHKOPATA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShI të

Lexoni më shumë

UDHËZUES PËR NJOHJE ME ISLAMIN - BOTIM I RI I KMBFGR

KMBFGR botoi librin"Udhëzues për njohje me Islamin".

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME PËR KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PATRIARKUT SERB IRINEJ

Drejtori i KOVZRG z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe me ras

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR TË SAPO ZGJEDHURIN REISUL ULEMA TË BFI

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi të sapozgjedhurit Reis ul Ulema hax

Lexoni më shumë