TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME ZNJ. PATRICIA DI XHOVANI, PËRFAQËSUESE E UNICEF

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, realizoi një takim nëpërmjet internetit me znj. Patricia

Lexoni më shumë

TAKIM ME OPERATORËT E FUNERALEVE NË TETOVË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski realizoi takim me operatorët e funeraleve në Tetovë, përfaq

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË MR. GJORGJI NAUMOV, ISH-DREJTOR I KMBFGR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi familjes Naumov, me rastin e

Lexoni më shumë

DREJTORI SOTIROVSKI KËRKOI TË MUNDËSOHET E DREJTA PËR VARRIM NË VARRE FAMILJARE NË TETOVË DHE GOSTI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski kërkoi të mundësohet e drejta për varrim në varre familjar

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BESIMTARËT E KRISHTERË-PROTESTANTË ME RASTIN E DITËS SË REFORMËS PROTESTANTE

Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) z. Darija

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË IMZOT ANTUN CIRIMOTIQ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram ngushëllimi Peshkopit të Kishës Katolik

Lexoni më shumë