Сите Активности

СРЕДБА СО ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ВО МПСОЗ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со г-дин Илхан Рахман, заменик минист

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО МАКЕДОНСКИОТ АМБАСАДОР ВО Р. РОМАНИЈА, Н. Е. ГАБРИЕЛ АТАНАСОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со македонскиот амбасадор в

Прочитај повеќе

ОНЛАЈН КОМЕМОРАТИВНО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 27 ЈАНУАРИ - МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН ЗА СЕЌАВАЊЕ НА ХОЛОКАУСТОТ НА Е

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на онлјан комеморативното одбележување

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ПРИПАДНИЦИТЕ НА СРПСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВЕТИ САВА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до припадниците на Српск

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО ДЕКАНИТЕ НА ТЕОЛОШКИТЕ ФАКУЛТЕТИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со деканите на Теолошките фак

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ПРОМОЦИЈА И ПОДДРШКА НА ТУРИЗМОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за

Прочитај повеќе