Сите Активности

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА МУЗЕЈОТ НА МРО

Го привршуваме работниот ден со директорката на Музејот на македонската револуционерна борба г-ѓа Д

Прочитај повеќе

НОВИ ПУБЛИКАЦИИ ВО ИЗДАНИЕ НА КОВЗРГ

Се радувам што после голем труд, денес од печат ни излегоа две многу важни публикации: историскиот

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД СКИЕНТОЛОШКАТА ЦРКВА

Имав одлична работна средба со Анастасија Трајковска и Љупчо Тодоровски од Скиентолошката црква во

Прочитај повеќе

ПОСЕТА ОД ИГУМЕНОТ НА БЕРОВСКИОТ МАНАСТИР

Голема чест денес ни направи посетата на игуменот на Беровскиот манастир отец Фотиј.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРЕСТАВНИК НА ХРИСТИЈАНСКИОТ ЦЕНТАР

Со Илија Таневски, пастор на Христијански центар разговаравме за верата во современото динамично вр

Прочитај повеќе

ВОДИЦИ ВО ШТИП И КОЧАНИ

Бог се јави! Празникот Водици го поминав во Штип и Кочани со градоначалниците Благој Бочварски и Ни

Прочитај повеќе