TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME KRERËT E BASHKËSIVE FETARE NË LIDHJE ME PËRHAPJEN E VIRUSIT KORONA

MBËSHTETJE E FORTË PËR TRAJTIMIN E VIRUSIT KORONA DHE NJË QËNDRIM I PËRBASHKËT SE SHËNDETI I QYTETA

Lexoni më shumë

U SHËNUA DITA BOTËRORE E DIVERSITETIT, DIALOGUT DHE ZHVILLIMIT KULTUROR

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze feston 21 Majin, Ditën Botëror

Lexoni më shumë

SHENJTËRIMI I GURTHEMELIT PËR NDËRTIM TË BUJTINËS SË RE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski morri pjesë në shenjtërimin e gurthemelit për ndërtim të b

Lexoni më shumë

BASHKËPUNIM NDËRMJET KOMUNAVE TETOVË DHE KUMANOVË PËR PARANDALIMIN E EKTREMIZMIT

Drejtori i KMBFGR, z.. Darijan Sotirovski, morri pjesë në një Takim pune ndërkomunal për parandalim

Lexoni më shumë

KREMTIMI I DITËS NDËRKOMBËTARE TË HOLOKAUSTIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski morri pjesë në kremtimin e Ditës Ndërkombëtare të Holokaus

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI DREJTUAR AMBASADËS DHE KOMUNITETIT TË SËRBISË ME RASTIN E FESTËS SHËN SAVA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi ambasadës së R së Sërbisë dhe pjes

Lexoni më shumë