TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË RINGJALLJES SË KRISHTIT - PASHKËТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

QEVERIA PUBLIKOI UEB FAGE QENDRONE KORONAVIRUS.GOV.MK PER TE GJITHA INFORMACIONET PER COVID-19

Qeveria publikoi ueb-faqe të re qendrore për të gjitha informacionet zyrtare lidhur me menaxhimin

Lexoni më shumë

INTERVISTË: DISTANCIMI SHOQËROR NUK DUHET TË INTERPRETOHET SI DISTANCIM NGA ZOTI

Në një intervistë për gazetën Veçer, Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski u përgjigj ndaj pyetj

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME DERI TE KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PESHKOPIT TË VALJEVËS Z. MILUTIN

Drejtori i KMBFGR z. Dariajn Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe për vd

Lexoni më shumë

NUMRAT PËR KONTAKT TË KOMISIONIT PËR MARRËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZE (KMBFGR

NJOFTIM

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRERËT E BASHKËSIVE FETARE NË LIDHJE ME PËRHAPJEN E VIRUSIT KORONA

MBËSHTETJE E FORTË PËR TRAJTIMIN E VIRUSIT KORONA DHE NJË QËNDRIM I PËRBASHKËT SE SHËNDETI I QYTETA

Lexoni më shumë