Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

English - Contact

Contact Info

Tel:

+ 389 2 3226-777;

Е-mail

kovz@kovz.gov.mk

Address:

Bihakjka 2

Emanuel Chuchkov Palace 1/2

1000 Skopje

Republic of North Macedonia

P.O. Box 52


Fax:

+389 2 3226-353

Web:

http://www.kovz.gov.mk/

Working hours

Every workday from 08:30 tо 16:30