Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi Pes

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË HEBREJE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë

NJOFTIMI PËR SHTYP

Sotirovski - Kalanzis: Takimi ynë i parë të kontribuоjë për bashkëpunim të suksesshëm në të ardhmen

Lexoni më shumë

DEKLARATË E DREJTORIT SOTIROVSKI

Deklaratë për media e Drejtorit të KMBFGR, z. Darijan Sotirovski.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT SERB ME RASTIN E FESTËS SHËN SAVA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi anëtarëve të komunitetit serb.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E SHFAQJES SË PERËNDISË - EPIFANISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShH t

Lexoni më shumë