Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Вработени

Вработени


  • НАТАША НИЌИФОРОВИЌ, Советник

Контакт: моб: 071/ 269-593; е-пошта: natasa.nikiforovik@kovz.gov.mk


  • ЕЛЕНА СТОЈАНОВА, Советник

Контакт: моб: 075/ 273-600; е-пошта: elena.stojanova@kovz.gov.mk


  • ПЕТАР ПЕТКОВСКИ, Советник

Контакт: моб: 078/ 450-127; е-пошта: petar.petkovski@kovz.gov.mk


  • МАРИЈА ПЕТКОВСКА, Советник

Контакт: моб: 071/ 929-402; е-пошта: marija.petkovska@kovz.gov.mk


  • м-р ОГНЕН КОЦЕВСКИ, Соработник

Контакт: моб: 071/ 376-036; е-пошта: ognen.kocevski@kovz.gov.mk


  • БЕСИМ МЕМЕДИ, Помлад соработник

Контакт: моб: 071/ 343-135; е-пошта: besim.memedi@kovz.gov.mk


  • РУЖИЦА ИЛИЕВ, Помлад соработник

Контакт: е-пошта: ruzica.iliev@kovz.gov.mk


  • КОСТА СТЕФАНОВСКИ, Шофер 

Контакт: моб: 071/377-046