Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Издаваштво

Издаваштво

Објавени публикации

НАШЕТО ЦРКОВНО МИНАТО

МОНОГРАФИЈА „ИСТОРИСКА ПОСЕТА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ - ПРВО МАКЕДОНСКО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ПАПАТА ФРАНЦИСК“

ИСТОРИЈАТА НА МОЈАТА ЦРКВА

И ТИЕ СЕ ТУКА

ВОДИЧ ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ
СО ИСЛАМОТ

МОНОГРАФИЈА „ВОЗОБНОВИТЕЛОТ“- СПОМЕНИЦА ВО ЧЕСТ НА АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ ДОСИТЕЈ

МУЛТИКОНФЕСИОНАЛЕН КАЛЕНДАР - 2023 ГОДИНА

Мултиконфесионалниот календар за 2023 година слободно можете да го превземете на следниот линк.