Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Контакт

Контакт Податоци

Тел:

+ 389 2 3226-777;

Е-mail

kovz@kovz.gov.mk

Адреса:

Ул. Бихаќка, бр. 02 Палата Емануел Чучков Влез 1 кат 2 1000 Скопје

Република Северна Македонија, П.Фах52

Факс:

+389 2 3226-353

Web:

http://www.kovz.gov.mk/

Работно време со странки

Секој работен ден во неделата од 08:30 до 16:00