Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Признание

Признание 

Комисијата започнува да доделува годишно Признание, со кое ќе ги афирмира придобивките од некоја активност, ќе искажува почит за нечиј труд, ќе укажува јавна благодарност и поддршка за проектите кои се од особен општествен интерес. За доделувањето Комисијата ќе формира работна група која следејќи ги придонесите и случувањата во годината, во согласност со утврден правилник ќе го избере носителот на годишното признание, кое може да  се додели за „Разбудена надеж“, „Особен придонес“, или за „Животно дело“.