Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

МАКЕДОНСКА ЦРКОВНО-ДРЖАВНА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНИ НА ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО РИМ

Македонска црковно-државна делегација утрово имаше поклонение на гробот на свети Кирил во Рим

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ПРИСТИГНА ВО ДРЖАВАТА

Благодатниот оган од Ерусалим пристигна во македонските храмови.

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ПРАВОСЛАВНАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовит

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА БЛАГОДАТНИОТ ОГАН

КОВЗРГ ја информира македонската јавност дека годинава на 1ви мај кога се празнува Велика Сабота и

Прочитај повеќе

АПЕЛ ЗА ПОЧИТУВАЊЕ НА МЕРКИ ПРИ ПРОСЛАВА НА ВЕЛИГДЕН

КОВЗРГ апелира до сите граѓани во текот на празничните денови дадената можност да прославуваат со о

Прочитај повеќе