Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - ZËVENDËS DREJTORI

ZËVENDËS DREJTORI

Mr. MEXHIT EMURLI,

KOMISIONIT PËR MARËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZEBIOGRAFIA


I diplo


KONTAKT: zam.direktor@kovz.gov.mk и mexhit.emurli@kovz.gov.mk