Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - MIRËNJOHJE

MIRËNJOHJE

Komisioni fillon të ndajë Mirënjohje vjetore, me të cilën do të afirmojë përfitimet e ndonjë veprimtarie, do të tregojë respekt për punën e dikujt, do të tregojë vlerësim dhe mbështetje publike për projekte me interes të veçantë publik. Për çmimin, Komisioni do të krijojë një grup pune, i cili, duke ndjekur kontributet dhe ngjarjet gjatë vitit, në përputhje me rregulloren e përcaktuar, do të zgjedhë, bartësin e mirënjohjes vjetore, e cila mund të jepet si "Shpresa e zgjuar", "Kontribut i veçantë" ose "Arritje jetësore".