Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË BAJRAMIT TË RAMAZANIT

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryetarit të Bashkësisë Fetare I

Lexoni më shumë

PRITJA E ZJARRIT TË BEKUAR

Zjarri i bekuar edhe këtë vit ka mbërritur në vendin tonë

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShI

Lexoni më shumë

TELEGRAМ URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi I

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIТ HEBRE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kryesisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë

VIZITË E PËRBASHKËT NË MANASTIRIN BIGORSKI ME PËRFAQËSUESIT E INSTITUCIONEVE PËR ÇËSHTJE FETARE

Drejtorët e institucioneve për çështje fetare të vendeve nga rajoni i Ballkanit të udhëhequr nga dr

Lexoni më shumë