Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - PUBLIKIMET

PUBLIKIMET

Botime të publikuara

E KALUARA E KISHËS TONË

MONOGRAFIA "VIZITA HISTORIKE E ATIT TË SHENJTË - MIRËSEARDHJA E PARË MAQEDONASE PËR PAPA FRANÇESKUN"

HISTORIA E KISHËS TIME

EDHE ATA JANË KËTU

UDHËZUES PËR NJOHJE
ME ISLAMIN

MONOGRAFIA "RESTAURUESI" - PËRKUJTIMORE PËR NDER TË KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË DOSITEJ


KALENDARI MULTIKONFESIONAL – 2023

Kalendarin multi-konfesional për vitin 2023 mund ta shkarkoni në linkun në vijim.