Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM NGUSHËLLIMI PËR MANASTIRIN VALAAM ME RASTIN E PREHJES SË ARKIMANDRITIT AT METODI (PETROV)

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi abatit të Manastirit Valaam m

Lexoni më shumë

FILLOI ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E 28-TË E ASAMBLESË NDËRPARLAMENTARE TË ORTODOKSISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski si anëtar i delegacionit maqedonas, në Kretë filloi vizitë

Lexoni më shumë

TAKIM ME PUNËTORË SHKENCOR NGA UKRAINA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti delegacionin e shkencëtarëve të shquar nga Ukraina.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut të Bashkësisë Fetare Islame R

Lexoni më shumë

TAKIM I TRUPIT OPERATIV PËR ZHVILLIM TË KONCEPTIT PËR NJË SHOQËRI DHE INTERKULTURALIZËM

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski si anëtar i Trupit Operativ për Zhvillimin e Konceptit për

Lexoni më shumë

U FESTUA FESTA E TEMPULLIT TË MANASTIRIT "SHËN NAUMI I OHRIT" NË KODRËN E DIELLIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në kremtimin liturgjik të festës së tempullit t

Lexoni më shumë