Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПРИЕМ И ПРВА СРЕДБА СО НОВИОТ ЕПИСКОП НА ЕМЦ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими во својот кабинет и оствари прва средба со

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО Г-ДИН МИКЛОШ ШОЛТЕС, ДРЖАВЕН СЕКРЕТАР ЗА ЦРКОВНИ И ЕТНИЧКИ ОДНОС

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со г-дин Миклош Шолтес, државе

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО КАРДИНАЛОТ ПИТЕР ЕРДО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со Неговата еминенција Кардиналот Пит

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БУДИМСКАТА ЕПАРХИЈА НА СПЦ И СРЕДБА СО ЕПИСКОПОТ Г. ЛУКИЈАН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари посета на Будимската епархија во Будимпешта

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО ДИРЕКТОРОТ НА СРПСКАТА УПРАВА ЗА СОРАБОТКА СО ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски беше во посета на Управата за соработка со црквите и

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ СВЕТИ КИРИЛ ЛЕШОЧКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на првото литургиско одбележување на пр

Прочитај повеќе