Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО ПРОТОСИНГЕЛ ВАРНАВА, СЕКРЕТАР НА БУДИМСКАТА ЕПАРХИЈА НА СПЦ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со протосингелот Варнава, секретар на

Прочитај повеќе

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МУЛТИКОНФЕСИОНАЛНИОТ КАЛЕНДАР ЗА 2023 ГОДИНА

Во издание на КОВЗРГ излезе од печат мултиконфесионалниот календар за новата 2023 година.

Прочитај повеќе

ГОВОР НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ НА ПРОЕКЦИЈАТА НА ФИЛМОТ „1000 ГОДИНИ СВЕДОК НА СВЕТЛИНАТА“ ВО ВАТИК

Говор на Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) изрече

Прочитај повеќе

ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ ЗА БИГОРСКИ ГО „ОСВОИ“ ВЕЧНИОТ ГРАД

Во свечениот амбиент на „Понтификалниот институт за ориентални студии“ во Рим, вчеравечер се одржа

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО РЕКТОРОТ НА ПОНТИФИКАЛНИОТ ИНСТИТУТ ЗА ОРИЕНТАЛНИ СТУДИИ Г. ДАВИ

Средба на директорот на КОВЗРГ Сотировски со ректорот на Понтификалниот институт за ориентални студ

Прочитај повеќе

ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „СВЕДОК НА СВЕТЛИНАТА“ ВО ПОКРОВИТЕЛСТВО НА КОВЗРГ ВО ВАТИКАН

Ќе се одржи проекција на документарниот филм „Сведок на Светлината“ во покровителство на КОВЗРГ во

Прочитај повеќе