Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

СОСТАНОК НА ОПЕРАТИВНОТО ТЕЛО ЗА РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ ЗА ЕДНО ОПШТЕСТВО И ИНТЕРКУЛТУРАЛИЗМОТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски како член на Оперативното тело за развој на концепто

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ХРАМОВИОТ ПРАЗНИК НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ НАУМ ОХРИДСКИ“ НА ПОПОВА ШАПКА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на литургиското чествување на храмовио

Прочитај повеќе

ВО ТЕТОВО ОДБЕЛЕЖАНИ 250 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ

Во организација на КОВЗРГ со свечена академија и музичко-културна програма вчера во Тетово се одбел

Прочитај повеќе

ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ЈУБИЛЕЈОТ 250 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ - ТЕТОЕЦ

На 1 јули ќе се одбележат 250 години од раѓањето на просветителот, народниот учител и игумен Лешочк

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕНИ ЈУБИЛЕИТЕ ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената прослава во Лешочкиот ман

Прочитај повеќе